Agenda en uitgaanstips

Onafhankelijkheidsdag - Dita e Pavarësisë
28 november

Op 28 november wordt er in Albanië Onafhankelijkheidsdag gevierd. Deze dag wordt sinds 1912 gevierd. Op deze dag viert men dat Albanië onafhankelijk werd na vijf eeuwen onder Ottomaanse heerschappij te hebben gestaan.

 

 

Bevrijdingsdag - Dita e Çlirimit
29 november

Net als in Nederland wordt er in Albanië gevierd dat men bevrijd werd van het juk van Nazi-Duitsland.

Lees verder...

Onze statistieken

Vandaag 47
Deze week 464
Deze maand 2290
Sinds 11-2008 838340

Zelfstudiecursussen 

 

 

Zelfstudiecursussen
Voor mensen met een goede zelfdiscipline is een zelfstudiecursus een optie.
Het grootste voordeel van een zelfstudiecursus is de vrijheid: Jij bepaalt wanneer jij studeert. Een zelfstudiecursus is dan ook goed te combineren met een drukke baan. Je kunt starten wanneer je wilt en studeren in je eigen tempo.
Een zelfstudiecursus bevat opgaven die door de cursist zelf nagekeken kunnen worden aan de hand van antwoorden die meestal achterin het boek staan. Een zelfstudieboek is vaak voorzien van CD's waarmee je de uitspraak kunt leren.

 

 

 

 

Nederlandse HandelsAcademie (NHA)
Kwalitatief onderwijs voor iedereen betaalbaar!
De NHA is een van de grootste aanbieders van afstandsonderwijs in de Benelux. Het bedrijf is opgericht door een onderwijzer die het onderwijs bereikbaar én betaalbaar wilde maken voor iedereen. Hoge kwaliteit tegen laag lesgeld, dat is de missie van de NHA. De NHA biedt zowel taalcursussen met begeleiding van een docent (klein aanbod) als zelfstudiepakketten aan (zeer groot aanbod).
De NHA biedt de volgende cursussen aan:
- NHA zelfstudie Albanees

 

 

Studiewereld Laudius
Comfortabel leren vanuit huis!
Studiewereld Laudius heeft als doel thuis studeren voor iedereen betaalbaar te maken. De cursussen zijn compact en compleet: U leert alleen datgene wat u echt nodig heeft. Duidelijk, praktijkgericht, zonder toeters en bellen, en daarom betaalbaar, dat is wat Laudius karakteriseert.
Studiewereld Laudius biedt de volgende cursussen aan: :
- Laudius taalcursus Albanees

  

Colloquial AlbanianColloquial Albanian
De zelfstudiecursus Colloquial Albanian is samengesteld door ervaren docenten voor zelfstudie of klassikaal gebruik en biedt een stapsgewijze behandeling van het geschreven en gesproken Albanees. Er is geen voorkennis van de taal vereist. Achterin het boek vind je de antwoorden van de oefeningen en handige woordenlijsten.

Auteurs: Linda Mëniku Héctor Campos
Instructietaal: Engels
Aantal pagina's: 342
EAN: 9781138949591
- Verkrijgbaar via Bol.com

 

 

Thematische woordenschat AlbaneesThematische woordenschat Nederlands-Albanees - 9000 woorden
De woordenlijsten van T&P Books zijn ontworpen om te helpen bij het leren, onthouden en bestuderen van vreemde woorden. De uitgebreide woordenschat omvat meer dan 9000 veelgebruikte termen die thematisch zijn georganiseerd in 256 categorieën. Deze omvatten o.a. getallen, kleuren, maanden, seizoenen, meeteenheden, kleding en accessoires, voedsel en voeding, restaurants, familierelaties, karaktereigenschappen, emoties, ziekten, stads- en dorpsomgeving, bezienswaardigheden, winkelen, financiën, huiselijk leven, kantoorwerk, import en export, marketing, sport, onderwijs, computervaardigheden, internet, gereedschappen, natuur, landen, nationaliteiten en nog veel meer. De indeling van de woorden is thematisch in plaats van alfabetisch. De woorden worden weergegeven in drie kolommen om het studeren en zelftesten te vergemakkelijken. Groepen van woorden zijn onderverdeeld in behapbare blokken om het leerproces te vereenvoudigen. Bovendien voorziet de woordenschat in een handige en duidelijke beschrijving van elk Albanees woord.

Auteurs: Andrej Taranov
Instructietaal: Nederlands
Aantal pagina's: 242
EAN: 9781787670150
- Verkrijgbaar via Bol.com

 

 

 

 
2024 Harmen Schoonekamp | Contact | Talennet | Sitemap..

Citaat van de dag

"Als je in de afgrond kijkt, kijkt de afgrond ook in jou.
Kur ti shikon në një humnerë, edhe humnera shikon në ty. "
- Friedrich Nietzsche -
(1844-1900)

Snelkoppelingen en mededelingen

Neem contact op

E-mail