Agenda en uitgaanstips

Onafhankelijkheidsdag - Dita e Pavarësisë
28 november

Op 28 november wordt er in Albanië Onafhankelijkheidsdag gevierd. Deze dag wordt sinds 1912 gevierd. Op deze dag viert men dat Albanië onafhankelijk werd na vijf eeuwen onder Ottomaanse heerschappij te hebben gestaan.

 

 

Bevrijdingsdag - Dita e Çlirimit
29 november

Net als in Nederland wordt er in Albanië gevierd dat men bevrijd werd van het juk van Nazi-Duitsland.

Lees verder...

Onze statistieken

Vandaag 40
Deze week 457
Deze maand 2283
Sinds 11-2008 838333

Cursussen op CD-ROM 

 

Met een cursus op cd-rom heeft u een zelfstudiecursus met veel interactie. Niet langer hoeft u de antwoorden in een schriftje te schrijven om deze vervolgens te controleren aan de hand van de uitwerking achter in het boek. Met een druk op de knop controleert u uw antwoorden. Vrijwel alle curussen op cd-rom zijn voorzien van geluidsmateriaal waardoor u ook de uitspraak goed leert.

 

 

 

Talk Now! - AlbaneesEurotalk
Talk Now, Albanees voor beginners
Voor de absolute beginner. Wilt u snel de basisbeginselen van de Albanese taal leren? Dat kan met de cursus op cd-rom van Talk Now. Deze interactieve cursus, beschikbaar op cd-Rom voor zowel PC als Mac, stelt u in staat om thuis de basis van het Albanees te leren. Stap voor stap leert u diverse Albanese woorden en zinnen, ook de uitspraak wordt behandeld. Deze cursus behandelt verschillende onderwerpen, waaronder alledaagse Albanese woorden, zinnen, eten & drinken, tijd, en meer. U heeft de mogelijkheid om uw uitspraak te vergelijken door gebruik te maken van de opnamefaciliteit en deze te vergelijken met die van inwoners uit het land. De interactieve aard van de cursus zorgt voor directe reactie op elke keuze die u maakt. Daarnaast zijn er tests beschikbaar voor zowel beginners als gevorderden, waarmee u uw kennis kunt testen en vorderingen kunt controleren.
Te verkrijgen via webwinkels zoals Bol.com of Amazon.nl

 

 

 

 

The Ling AppThe Ling App
App voor smartphone of tablet
The Ling App kan je helpen Albanees te leren op dezelfde manier als wanneer je daadwerkelijk in het land zou zijn! Met de lesplannen die dezelfde ervaring geven ls een computerspel is het hele taalleerproces nog leuker geworden. Je kunt zelfs je eigen vooruitgang bijhouden door quizzen te doen. Maar de beste functie is misschien wel de interactieve AI-chatbot van de app die echte gesprekken kan simuleren om je te helpen je taalvaardigheden te oefenen. Er zijn veel taal-apps op de markt, maar wat Ling onderscheidt is de focus op praktische woordenschat, zinnen en uitdrukkingen die je kunt gebruiken in alledaagse gesprekken met de plaatselijke bevolking..
Gratis te downloaden in de App-store.
Er bestaat een betaalde versie met meer mogelijkheden.


 
2024 Harmen Schoonekamp | Contact | Talennet | Sitemap..

Citaat van de dag

"Als je in de afgrond kijkt, kijkt de afgrond ook in jou.
Kur ti shikon në një humnerë, edhe humnera shikon në ty. "
- Friedrich Nietzsche -
(1844-1900)

Snelkoppelingen en mededelingen

Neem contact op

E-mail